Regional mötesplats
Vår roll är att vara pådrivare, kunskapsspridare och nätverksbyggare för hållbar utveckling. Vi är över 80 medlemmar från både offentlig, privat och ideell sektor
i Västmanlands län med omnejd.
A21-förbundet

Vision

Historik

Styrelsen

Stadgar

Stämmor

Medlemmar

Bli medlem

 

Ölsta Transport och abSe Media tog emot intyg för att ha infört miljöledningsystem 

(Foto: Kjell Gustavsson)

Höststämma 2008 - Mimer, Västerås

Den 24 oktober genomförde förbundet sin Höststämma i samband med Bomässan i Västerås.

Bostads AB Mimer stod som värd för stämman och temat var boende.

Bostads AB Mimers miljöarbete
Mikael Söderberg är teknik-och miljöchef på Bostads AB Mimer. Han inledde dagen med att berätta om företagets miljöarbete. Mimer arbetar aktivt med en mängd aktuella miljöfrågor bl.a. PCB, radon, minskning av energiförbrukning och använder biogasbilar. Att bo i en mimer-lägenhet ska vara ett bra miljöval.

Miljöledningssystem hos Sala-företag
Nio mindre företag i Sala har under året infört både miljö- och kvalitetsledningssystem i sina verksamheter. Ölsta Transport och abSe Media var på plats och fick ta emot intyg. Arbetet har skett genom ett samarbetsprojekt mellan FA21, Altea AB och Företagarcentrum i Sala.

Bomässan -Gör ditt boende bättre
Samma dag som stämman startade årets bomässa. Deltagare på stämman fick besöka bomässan under eftermiddagen. FA21 hade en monter i mässhallen med debatt och föreläsningar både om hur man angirper sina vardagskemikalier och energitjuvar i hemmet. Debatten hade temat "Framtidens boende" och deltog gjorde Andreas Porswald från FA21, Ylva Larsson från Hyresgästföreningen, Peter Roots från Mälardalens Högskola och Mikael Söderberg från Bostads AB Mimer. Under debatten presenterades boken "Framtiden i rosa och brunt" som innehåller noveller om boende av elever från S:t Iliansskolan.

Sara Wallentin
2008-10-24

 Svett & WattHär kan du läsa senaste Gröna Draken som E-tidning


Läs mer    
Anmälan nyhetsbrev

Avanmälan